Ευρετήριο Φωτογραφιών

Οι πόντοι μου

  • Πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε τους πόντους σας

Τι είναι Point status

Τι είναι point status;

Point status είναι ένας αριθμός που περιγράφει για κάθε μέλος, το μέγεθος της συμμετοχής στο potohori.gr και επιπλέον αποτελεί έναν από τους βασικούς παράγοντες που καθορίζουν ποιος θα συμμετέχει στις κληρώσεις (π.χ. κληρώσεις για ταξίδια). Το pointstatus μπορεί να αυξηθεί όταν ένα μέλος συμμετέχει στο site με οποιοδήποτε τρόπο π.χ. όταν ψηφίζει στις ψηφοφορίες, όταν βαθμολογεί τις φωτογραφίες ή τα ανέκδοτα, όταν σχολιάζει τις φωτογραφίες κλπ. Ανάλογα με το πόσο υψηλός είναι ο αριθμός point status, τα μέλη κατατάσσονται στους ακόλουθους ρόλους (παρουσιάζονται από τον μικρότερο στο μεγαλύτερο).

Ρόλος/Point status

Subscriber: 200  points

Contributor: 2.500 points

Author: 4.700 points

Editor: 10.000 points

Ποτοχωρίτης: 20.000 points

King/Queen: 50.000 points

Admin: 200.000 points

Πότε αλλάζει το point status;

1)Για κάθε σχόλιο (πχ σε φωτογραφία) που κάνει ένα μέλος: +3 points

2)Για κάθε συμμετοχή σε ψηφοφορία οι βαθμοί που δίνονται αλλάζουν ανάλογα με την ψηφοφορία (π.χ. για την ψηφοφορία «αγαπημένο ποτό» ήταν +50 points, για την ψηφοφορία «πιο sexy ξένη γυναίκα» ήταν +500 points) κλπ..

3)Για κάθε post που κάνει κάθε μέλος: +5 points

4)Για κάθε βαθμολόγηση π.χ. βαθμολόγηση μίας φωτογραφίας: +1 point

5)Για κάθε επίσκεψη μέλους: +3 points (αυτοί οι πόντοι δίνονται κάθε 24 ώρες αρκεί το μέλος να κάνει login και να επισκεφτεί το site)

6)Μόλις ένα άτομο γίνει δεκτό ως μέλος στο potohori.gr γίνεται αυτόματα subscriber και παίρνει 200 points.

7)Για κάθε σχόλιο που κάνει ένα μέλος και διαγράφεται (π.χ. στην περίπτωση προσβλητικού σχόλιου): -3 points

 

Τι είναι κάθε ρόλος?Δικαιώματα που αποκτώνται καθώς κάποιος παίρνει ένα ρόλο.

1)Subscriber: νέο μέλος στο potohori.gr. Μπορεί να ψηφίζει στις ψηφοφορίες και να προτείνει υλικό στους διαχειριστές με mail (π.χ. ανέκδοτα, πληροφορίες για την ιστορία ποτών κ.λ.π.).Αν το υλικό γίνει αποδεκτό παίρνει επιπρόσθετους πόντους. Ο subscriber δεν έχει πρόσβαση στα multimedia, στα κοκτέηλ για μέλη και στα σφηνάκια για μέλη.

2)Contributor: Σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορεί σε κάποιο νέο μέλος να ανατεθεί ένα έργο για τη βελτίωση του site. Τα άτομα αυτά που συνεισφέρουν ουσιαστικά επιβραβεύονται με 2000 points και με την ενεργή συμμετοχή στο site (π.χ. ψηφοφορίες) μπορούν να συγκεντρώσουν σύντομα 2500 πόντους και να πάρουν το ρόλο του contributor. Φυσικά και ένας subscriber που δε θα του ανατεθεί ποτέ έργο, μπορεί με την ενεργή του παρουσία να συγκεντρώσει τους απαραίτητους πόντους. Ο contributor δεν έχει πρόσβαση στα multimedia.

3)Author: Αποκτά υπό προϋποθέσεις δικαίωμα συμμετοχής στις κληρώσεις. Έχει πρόσβαση σε όλο το υλικό του potohori.gr εκτός από το Photos Download.

4)Editor: Αποκτά διπλές πιθανότητες για τα δώρα των κληρώσεων. Έχει πρόσβαση σε όλο το υλικό του potohori.gr. Το όνομα του/της θα μπαίνει δύο φορές στην κληρωτίδα.*

5)Ποτοχωρίτης: Αποκτά τετραπλές πιθανότητες για τα δώρα των κληρώσεων. Το όνομα του/της θα μπαίνει τέσσερις φορές στην κληρωτίδα.*

6)King/Queen: Αποκτά το δικαίωμα να ανήκει στην οργανωτική επιτροπή που διοργανώνει τα party και special events του potohori.gr. Επιπλέον παρευρίσκεται σε αυτά δωρεάν. Το όνομα του/της όταν υπάρχει κλήρωση θα μπαίνει πέντε φορές στην κληρωτίδα.*

7)Αdmin: Το μέλος που θα καταφέρει να συγκεντρώσει τους απαραίτητους πόντους για το ρόλο του admin έχει όλα δικαιώματα που έχει και ο/η King/Queen και επιπλέον γίνεται και συνδιαχειριστής του potohori.gr, με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι έχει επιδείξει άριστη συμπεριφορά για όλο το χρονικό διάστημα που είναι μέλος. Επίσης το όνομα του/της όταν υπάρχει κλήρωση θα μπαίνει πέντε φορές στην κληρωτίδα.*

*Η πολλαπλή συμμετοχή στην κλήρωση θα ισχύσει μόνο αφού τουλάχιστον 4 άτομα (επιπλέον από τους δυο υπάρχοντες admin) καταφέρουν να γίνουν Ποτοχωρίτες (20.000 points). Μέχρι τότε όλα τα ονόματα (και οι 2 υπάρχοντες admin) θα συμμετέχουν μόνο με ένα κλήρο στις κληρώσεις.

Διευκρινίσεις

1)Οι admin έχουν το δικαίωμα να προσθέσουν νέους ρόλους ή να τροποποιήσουν τον απαραίτητο (minimum) αριθμό points για τους ήδη υπάρχοντες ρόλους.

2)Τα δικαιώματα κάθε ρόλου πιθανότατα θα αυξηθούν μελλοντικά όταν το potohori.gr διοργανώσει αρκετές εκδηλώσεις.